Пребиха адвокат Станко Кралев пред полицията в Бургас

OFFNews 30 октомври 2014 в 12:17 15532 15

Станко Кралев

Снимка burgasnews.com

Известният бургаски адвокат Станко Кралев е бил нападнат и пребит тази сутрин в близост до Областната дирекция на МВР. От полицията потвърдиха за случая.

Мъжът е нападнат от едно лице и ударен в главата. Нападателят е избягал и в момента полицията опитва да установи самоличността му. Нападението е видяно от жители на близката кооперация и на охранител в училището, което е в близост. 

Кралев е настанен в болница в добро състояние.

Той бил нападнат,  докато отивал към кантората си. Все още се уточнява с какво е извършено нападението - метален прът, бухалка или юмрук.

Станко Кралев е бил адвокат на приятелите на Рижите в делото за убийството на Калоян Станчов - Голямата Рижа, пише сайтът burgasnews. Защитавал е още Здравко Донев-Капона, убиеца на барманката в Слънчев бряг Мария - Михаил Менашки, съпруга на бившата депутатка Вяра Петрова, който уби в катастрофа 41-годишен мъж.

Кралев е защитник и на Любен Джубрилов, на изнасилвача Георги Гочев, на д-р Александър Маджуров в делото за починала родилка, както и на един подсъдимите по делото "Гранити" и на бившия полицай Евгени Ганев, който застреля хладнокръвно 23-годишния Тодор Стоев пред бистро "Бохеми".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!