Последните 30 секунди от фаталния полет на Germanwings (аудио)

OFFNews 28 март 2015 в 15:05 7143 9

Аудиозапис, за който се твърди, че е от черната кутия на катастрофиралия над Алпите самолет на Germanwings, беше разпространен от Rus NewsTV. 

Руската медия твърди, че това са последните 30 секунди преди самолетът да се разбие. На записа от пилотската кабина първоначално се чуват викове. Малко по-късно се чува и задействането на авариен сигнал. Чуват се и удари, вероятно от опитите на капитана да се върне в заключената кабина.

Към момента автентичността на записа не е потвърдена. 

Днес бяха направени допълнителни разкрития по случая, след като бившата приятелка на помощник пилота Андрес Лубиц каза пред германския вестник "Билд", че той имал фикс идея да бъде запомнен в целия свят. 

"Ще направя нещо отвратително и ще ме помнят завинаги", казал той на бившата си половинка. "Лубиц беше човек, който умело криеше и най-тъмните си помисли и се събуждаше от кошмари, крещейки "Отиваме долу", разказа тя пред "Билд".

Лубиц, който умишлено причини падането на самолета, е имал заболяване, което е скрил от своите работодатели, показва разследването. Той имал болничен лист за деня на полета, който беше открит в дома му, скъсан на парчета. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!