Питбул нахапа дете в София

OFFNews 08 юли 2015 в 08:06 9623 17

Питбул нахапа 7-годишно дете в София, съобщава Нова телевиция. Инцидентът е станал в двора на 102 училище в квартал "Надежда 4".

Калоян Евтимов е приет в "Пирогов" без опасност за живота. Детето е с няколко рани по ръката и откъснато парче месо от крака, разказа за Нова телевизия баща му Валентин. В болницата малкият Калоян се е държал мъжки, въпреки уплахата си, сподели още той.

Калоян се е разминал сравнително леко заради помощта на млад мъж, който е минавал с колата си покрай училището и се е притекъл на помощ на детето. Самият той е бил нахапан по ръката, но е помогнал на Калоян да се спаси от питбула.

Кучето, което е нападнало детето, е домашно, но е било пуснато да се разхожда в двора на училището без каишка и намордник. Семейството на Калоян се заканва, че няма да остави нещата така и ще търси отговорност от виновниците.

Това е пореден случай на нахапан човек. Само преди няколко дни питбул нападна и обезобрази 40-годишен мъж в Брацигово, вследствие на което пострадалият получи 32 шева на лицето. Собствениците на кучето разбраха за инцидента на следващия ден от потърпевшия. Те твърдяха, че кучето не е агресивно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!