Уволниха шофьора от СРП, прегазил велосипедисти

Ивайло Анев 15 април 2015 в 15:45 13972 23

Представилият се за прокурор мъж, който опита да мине с колата си през група колоездачи, вече не работи в Софийската районна прокуратура, съобщи сайтът "Правен свят".

Със заповед на районния прокурор на столицата Петър Белчев от днес е прекратено трудовото правоотношение на Валентин Гюров. По неофициална информация той е бил шофьор именно на Белчев.

През почивните дни беше разпространено видео, на което се вижда как група велосипедисти се карат с мъжа. След разпрата, той се качва на автомобила си и не се поколебава да избута тези, които опитват да запречат пътя му. В разговора се чува и думата "прокурор", закани за "майките" и че "не Бойко го е направил прокурор", а сам се направил със знанията си.

Видеото беше публикувано от потребителя Атанас Петков, който написа още, че скандалът започнал, след като шофьорът е бутнал момиче от групата велосипедисти.

В прокуратурата вече образуваха досъдебно производство за хулиганство, но срещу неизвестен извършител. Същевременно започна и дисциплинарно производство срещу шофьора Гюров, но с днешното му освобождаване то вероятно ще бъде прекратено.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!