Затварят нов участък от "Цариградско шосе"

OFFNews 07 май 2015 в 07:43 5614 3

От 8 май за ремонт се затваря участъкът на бул. "Цариградско шосе" между булевардите "Копенхаген" и "Александър Малинов".

Участъкът ще бъде затворен в 4:30 ч. сутринта на 7 май и ще остане затворен до 24 ч. на 30 май.

Движението на превозни средства ще се извършва двупосочно в южното пътно платно на бул. „Цариградско шосе” в същия участък.

До края на май се въвежда и временна организация на движението на автобусни линии 1, 3, 5, 6 и 505, които се движат към центъра на столицата.

Промяна в маршрута:

Автобусни линии 1 и 3 - от спирка „Метростанция Цариградско шосе“ по северния локал до пътния възел над бул. „Ал. Малинов” и по специално сигнализираната пътна лента през надлеза до включването им в централното северно пътно платно.

Автобусни линии 5, 6 и 505 - от спирка „Корабчето“, като от централното северно платно продължават по северния локал до пътния възел над бул. „Ал. Малинов” и по специално сигнализираната пътна лента през надлеза се включват в централното северно пътно платно.

В посока Пловдив автобусни линии 1, 3, 5, 6 и 505 ще се движат по маршрутите си, като спазват временната организация на движение в ремонтния участък.

Автобусите ще спират на всички съществуващи спирки.

Спирката „Камплекс на БАН“ временно ще е изместената в северния локал.

Припомняме, че заради ремонта още една част от "Цариградско шосе" вече е затворена.

От 20 април до 10 юни се забранява влизането на автомобили по южното платно на бул. „Цариградско шосе" между моста на река „Искър" и Околовръстен път. Движението в този участък ще се осъществява двупосочно в северното пътно платно. За същия период се изместват автобусните спирки „Моста на Резиденция Врана", „Разклона за село Герман", „резиденция Врана" и „Околовръстен път" от южното платно на булеварда в разделителната ивица.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!