Жена откри живи червеи в пакет бисквити

OFFNews 22 ноември 2014 в 08:28 6185 6

Жена откри живи червеи в пакет бисквити, с които едва не нахрани 10-месечното си бебе. Майката купила два пакета от сладкишите от голяма търговска верига, показва репортаж на Нова. 

„Просто не знаех какво да кажа. Останах без думи. Как да се почувствам? Ужасно се почувствах. Ето ги бисквитките. Те самите изглеждат наядени. Бяха пълни с паяжини и някакви червеи, които бяха живи. Просто това е супер възмутително”, сподели Венета Тодорова.

Жената не посмяла да отвори втория пакет, на който пишело, че продуктът е със срок на годност до средата на 2015 година. 

Венета поискала обяснение от търговеца - голяма търговска верига. Със случая е запозната и агенцията по храните, която започна щателна проверка в магазина, продаващ опасните бисквити. Цялото налично количество в склада на фирмата вносител е под възбрана. От бисквитите са взети проби. Резултатите от лабораторните изследвания ще са ясни в понеделник.

Управителят на магазина е дал уверение, че ще изтегли продукта, ако резултатите от изследванията докажат твърденията на майката.

Разочарованата майка ще може да проследи развитието на сигнала ѝ на сайта на Агенцията по храните, където до 5 дни ще бъде публикуван отговорът по контролните институции по скандалния случай.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови