Евроконкурс за селфи с магистрала обещава екскурзия до Брюксел

OFFNews 25 май 2015 в 22:27 17541 11

Една от участничките в конкурса

Централното координационно звено към Министерския съвет, заедно с Управляващите органи на европрограмите за периода 2014-2020 г., организираха фотоконкурс на тема "Направи селфи с европроект".

Отличените участници, които публикуват своя снимка с проект, финансиран с европейски средства, ще спечелят пътуване до Брюксел или таблет.

Надпреварата ще се състои чрез профила eufunds във Фейсбук. Към снимката трябва да бъде добавен кратък текст, описващ заснетия проект. Класирането става на база най-голям брой получени харесвания на дадена снимка, уточняват организаторите на конкурса.

Награди ще получат авторите на 3-те изображения, събрали най-много лайкове. Наградата за първо място е тридневно пътуване за двама до белгийската столица Брюксел, победителят и избран от него придружител ще имат възможност да посетят емблематични обекти, свързани с историята и управлението на Европейския съюз.

За класиралите се на второ и трето място наградите са съответно таблет и посещение на проекти в Бургас.

Официалната церемония по награждаването на победителите ще се състои от 17:30 часа на 28 май 2015 г. в рамките на изложението „Една посока, много възможности", посветено на реалния старт на програмите за периода 2014-2020 г. Събитието ще се проведе от 11:00 ч. до 20:00 ч. в Градската градина в София (бившият Мавзолей), уточняват още организаторите на конкурса.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!