Композиторът на Тото Кутуньо търси български таланти

OFFNews 22 май 2015 в 14:38 4858 2

Ал Бано (вляво) и Фабрицио Берлинчони (вдясно).

Композиторът на Тото Кутуньо и Адриано Челентано пристига у нас, за да селектира лично талантливи българи за конкурс в Италия с общ награден фонд 20 000 евро. 

Популярният италиански автор на песни Фабрицио Берлинчони, който работи със звезди като Тото Кутуньо, Андреа Бочели, Албано, Pooh, Адриано Челентано, пристига за три дни в България.

Поводът е кастинг за участие на международния музикален фестивал Italia Music Festival All Around Art 2015. На 5, 6 и 7-ми юни Берлинчони, заедно с известната певица и творец в Италия Дариана Куманова и Рита Сперанца – популярно лице от италианските музикални предавания, ще ни гостуват, за да подберат най-талантливите българи за финала, който е през юли в Рим.

Всеки, който смята, че може да пее и да танцува, на възраст от 6 години и без ограничение за горната граница, и желае да се яви на кастинга, трябва да се свърже с LIPA4:19 - българският филиал на основания от Пол Маккартни Liverpool Institute for performing Arts. Срокът за записване е до 1-ви юни, а самата селекция ще се проведе в "Нов театър" - НДК.

На самия фестивал ще има специална награда за българско дете, а именно - песен, написана лично от композитора Фабрицио Берлинчони, който е автор и на песента, която спечели Детската Евровизия през 2014 г.

Специалната награда за танцьора победител ще бъде шестдневна сценична работа с Леон - победител от едноименното предаване „AMICI DI MARIA DE FILIPPI” и учител по танци в известната школа „MIROMUSCISCHOOL” в Милано.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!