Вижте трейлъра на "Белият бог"

ОFFNews 27 февруари 2015 в 18:24 1898 1

Кадър от
Кадър от "Белият бог".

Носителят на Наградата на „Особен поглед” от филмовия фестивал в Кан - "Белият бог" на Корнел Мундруцо, ще стане част от програмата на София Филм Фест 2015.

Сюжетът на „Белият Бог” е сюрреалистичен и предизвикателен - в подкрепа на чистото родословие на кучетата нов закон въвежда тежък данък на смесените породи. Собствениците започват да изоставят кучетата си и скоро приютите се препълват.

13-годишната Лили прави всичко възможно, за да защити своя любимец Хаген, но в крайна сметка баща й го изгонва на улицата. Хаген и симпатичната му господарка отчаяно се търсят един друг, докато един ден Лили губи надежда. Опитвайки се да оцелее, бездомният Хаген разбира, че не всеки човек е най-добрият приятел на кучето. Той се присъединява към банда улични псета, но бързо е заловен и изпратен в кучкарник. Почти изгубили надежда, кучетата ще се възползват от единствения шанс да избягат и да въстанат срещу човечеството. Отмъщението ще е безмилостно. Лили е единствената, която може да спре неочакваната война между човека и кучето.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови