Барабанистът на AC/DC излезе от затвора и тръгва на турне

OFFNews 22 декември 2014 в 15:25 9875 1

Скандалният барабанист на AC/DC Фил Ръд, който през ноември беше арестуван за опит за убийство и притежание на наркотици, за което лежа и в затвора, днес заяви, цитиран от classicrock.com: Връщам се на работа и аз ще свиря с бандата по време на световното ни турне догодина! Явно Фил или не е бил толкова виновен, или пък това е ПР-акция на AC/DC.

Турнето ще бъде посветено на последния албум на великата банда - Rock OR BUST.  За наше съжаление, в обявените досега държави, през които тя ще мине, поне засега България не съществува като дестинация.

60-годишната легенда Фил Ръд каза още: "Слушате неправилните хора, а всички трябва да чуят и да слушат мен. Освен, че съм добро момче, аз съм и добър барабанист. Ако не ми вярвате, питайте Ангъс - той ще ви каже!" И продължи: "Превърнаха ме в голяма буца сирене, от която всички плъхове поискаха да ядат и да разкъсат. Но такъв е животът. Те просто не знаят кой съм аз! Затова се връщам на работа с групата и хич не ми пука, кой ме харесва и кой не!".

Китаристът и съосновател на AC/DC Ангъс Йънг преди малко повече от месец разказа, че заради проблемите със закона на Фил, бандата е била е принудена да го замести за снимките за своя 17-ти албум "Rock Or Bust". Фотосите били направени през октомври в Лондон и там Фил бил заместен с Боб Ричардс от групата "Welsh blues outfit Buck & Evans."

OFFNews припомня, че единственият член на AC\DC, който никога в живота си не е бил в клиника за алкохолици, или наркомани, е именно Ангъс Йънг. Просто човекът и до днес нито пие, нито пуши. Всички останали минаха по реда си, а някои дори и си останаха там, откъдето излизане и връщане няма.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови