Реформаторите разиграха на търг тениска на Марадона (снимки)

OFFNews 24 април 2014 в 09:02 5987 15

Най-масовото селфи в България

Снимка Facebook

Пролетен благотворителен бал проведоха вчера партиите от Реформаторския блок.

Целта на събитието беше формацията да набере средства за предизборната си кампания. Балът се проведе в НДК, а цените на кувертите варираха между 20 и 10 000 лв.

Реформаторите бяха поканили всички свои симпатизанти да се запознаят с лидерите на партиите, формирали Блока.
Освен чрез кувертите средства се набираха и на търг, като всеки от политическите лидери бе представил скъпа за него вещ.

Председателят на ДСБ и говорител на Блока Радан Кънев предостави ценен семеен спомен от дядо си - „Философия на правото или обяснение на социалните отношения“ на проф. Димитрий Глинка. Книгата е връчена на Никола Кънев през учебната 1889 г. в Университета по право в Екс ан прованс като награда за висок успех.

Особено атрактивно бе и дарението на лидера на СДС Божидар Лукарски. След като вчера чрез жребий ЦИК определи № 10 за Реформаторите, снощи Лукарски реши да предостави за търг тениска, носена лично от футболната легенда Диего Марадона, която също е с № 10.

Реформаторите и техните симпатизанти отбелязаха събитието с „най-масовото селфи в България“, в което се включиха Найо Тицин, Божидар Лукарски, лидерът на ДБГ Меглена Кунева, № 2 в евролистата на Реформаторите Светослав Малинов, Радан Кънев и др.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!