"Патриотичен фронт" излиза на бунт срещу новите цени на тока

OFFNews 19 септември 2014 в 19:00 5595 13

„Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ организира протест пред сградата на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране в София заради обявеното от ДКЕВР увеличение на тока с 10 %. Демонстрацията ще се проведе на 1 октомври в 11.30 ч.

От коалицията подчертават, че благоденствието на българския народ е надпартийна кауза. Ръководствата на НФСБ и ВМРО отправят апел към всички български граждани, "националноотговорни партии" и организации да се включат в протеста.

„Патриотичен фронт" смятат да мобилизират всички свои симпатизанти срещу мащабните кражби и злоупотреби, регламентирани с действията и бездействията на държавния регулатор.

Коалиционните партньори определят ДКЕВР като адвокат на енергийните монополисти.

"Ръководството на комисията искало да обезпечи нормалното функциониране на електропреносната мрежа, но това е абсолютна инсинуация, коментират от двете партии, посочвайки истинската цел – обогатяване на дружествата-монополисти за сметка на обикновения български гражданин", смятат от двете партии.

ВМРО и НФСБ определят покачването на тока като ограбване на българския народ в интерес на чужди корпорации, което е национално предателство.

"Ако ДКЕВР ще обезпечава ЧЕЗ, ЕВН и „Енерго Про“, то „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ ще обезпечи българския народ", казват от коалицията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!