Германско шоу възпя гръцкия финансов министър като Херкулес (видео)

OFFNews 02 март 2015 в 16:15 9543 4

Гръцкият министър на финансите Янис Варуфакис.
Гръцкият министър на финансите Янис Варуфакис.

"Драги гърци, часът настъпи - предаваме се! Вземете всичките ни пари, може да вземете и Хелене Фишер, но молим, дръжте този финансов Херкулес настрана от нас. Едвам се справяме и с Коста Кордалис (бел.ред. - емигрирал в Германия гръцки певец)".

Това гласи текстът под видеото "В за Варуфакис" на Neo Magazin Royale, което прави великолепна пародия на германския народ и сблъсъка на високо политическо ниво министъра на финансите на Гърция и неговите германски колеги.

Клипът започва с кратко шеговито обяснение кои са немците и какво са направили. Веднага след това певецът "избухва" в признание, че цялата икономическа, политическа и военна мощ на Германия издиша пред "изгубения син на Зевс" - Янис Варуфакис.

Нататък описанието на гръцкия финансов министър продължава: "неговото тяло крещи за секс, а нашият министър на финансите дори няма крака", "коженото му яке е направено от кутрета немски овчарки", "той не преговаря - той рита задници", "погледът му гори като огън", "всеки път, щом той се усмихне, един ангел умира", "вървящият дълг" (The Walking Debt) и т.н.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови