Оланд: Личният ми живот е в болезнен период

OFFNews 14 януари 2014 в 20:37 3360 3

Франсоа Оланд. Снимка: wikimedia
Франсоа Оланд. Снимка: wikimedia

Френският президент Франсоа Оланд призна, че с партньорката му Валери Трирвильор преминават през „болезнен период“.

Оланд обаче е категоричен, че няма да прави никакви изявления по повод на твърденията за тайна любовна връзка с актрисата Жули Гайе.

На пресконференция в президентския дворец, посветена на темата за икономиката на страната, Оланд каза, че „нито е мястото, нито времето” за въпроси за личния му живот.

Френският президент уточни единствено, че ще изясни ситуацията с приятелката му Валери преди посещение в САЩ през февруари.

Миналата седмица Оланд заяви, че ще даде под съд светското списание Closer, защото е нарушило неприкосновеността на личния му живот с публикацията за негова връзка с Жули Гайе.

Около Нова година държавният глава, с каска на главата, отива със скутер при актрисата в апартамента й, където президентът често прекарва нощта, твърди списание Closer.

В материала се разказва, че при любовните посещения при Гайе държавният глава е бил придружаван само от един бодигард, който дори носел кроасани на двойката.

41-годишната Жули Гайе подаде жалба в прокуратурата в края на 2013 г. с настояване да бъдат идентифицирани авторите на слух, разпространен в интернет, според който има връзка с Франсоа Оланд.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!