Великият Томба поздрави лично Радо Янков за победата

Ивайло Йолчев 03 февруари 2017 в 18:31 10676 1

Снимка БФСки

Томба (в средата) позира с шампиона и неговия треньор

Самият Алберто Томба поздрави Радо Янков за победата в в първия в историята на Банско старт за Световната купа по сноуборд. Легендарният италиански скиор се снима с чепелареца и неговия треньор Георги Атанасов - Джоко.


"Радвам се, че българин спечели на пистата, носеща моето име. Почитател съм на таланта на Радослав Янков", сподели Томба, който беше сред първите, честитили успеха на Радо. Шампионът ни получи още поздравления от Сани Жекова, Жени Раданова, които също бяха сред зрителите.

Треньорът Георги Атанасов - Джоко изрази голямо задоволство от представянето на своя възпитаник, който спечели първия старт от Световната купа в Банско.

"След първата квалификация знаехме какво може, така че това не ни е притеснило. Не сме се замислили за някакво притеснение. Знаехме, че той трябва да кара своето каране и ако го направи, няма какво да го спре", заяви Джоко. 

"На старта не си говорим много. Поздравяваме се, аз почвам да правя борда. Това е единствено и само каране. Казах му, че това е карането му и трябва да продължава така. Утре се надявам да успеем да се възстанови добре и да се подготви добре за неделя", допълни Атанасов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12633

1

trent

03.02 2017 в 21:33

Браво Радо, беше крайно време да ги отнесеш, особенно сладко е на българска земя, от утре пистата да се казва не Томба, а Радо!!!