Линдзи Вон лепи щеката за ръката си с тиксо

OFFNews 10 февруари 2017 в 17:58 2429 0

Американската ски звезда Линдзи Вон, в партньорство с която Евроспорт излъчва ексклузивната поредица "По пътя към историята", все още се възстановява от контузията на дясната си ръка. Затова днес по време на комбинацията се наложи тя да се състезава с тиксо около ръката, за да държи по-здраво за щеката. Вон днес остана на 5-о място, като причината е 11-ото място в слалома.

Линдзи Вон коментира представянето си до момента и нагласите си по отношение на предстоящата надпревара в неделя пред експертите на Евроспорт Тина Мазе и Джонатан Едуардс.

"Направих всичко възможно, но условията бяха лоши. Определено не бях в изгодна позиция. По-рано имаше слънце, затова не можех да видя нищо, но дадох всичко от себе си и карах агресивно в състезанието днес", коментира Линдзи Вон.

"По-добре е да се състезавам с тиксо. Така ръката ми ще се държи по-здраво за щеката, което е добре. Чувствам се добре. Пистата определено става по-хлъзгава с всеки изминал ден. Може би ще е необходимо да изостря малко завоите, но като цяло мога да кажа, че се чувствам уверена.

Мисля, че имам добри шансове в състезанието и имам нужда само от едно чисто спускане. Надявам се условията да са добри за всички. Независимо дали е облачно или слънчево, искам времето да се запази еднакво за всички", допълни още Вон за предстоящото спускане в неделя.

На 12-и февруари, неделя, от 12:45 по Евроспорт 1 ще бъде излъчено спускането при жени в Световното първенство по ски алпийски дисциплини в Санкт Мориц.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови