Бербатов сам поискал да награди призьорите в Банско

OFFNews 05 февруари 2017 в 18:30 3207 0

Президентът на БФ Ски Цеко Минев разкри защо футболната ни знаменитост Димитър Бербатов е наградил призьорите в днешния ден на Световната купа по сноуборд в Банско.

Оказа се, че още докато е бил в Лондон, за да реди трансфер в последния ден на прозореца, Бербо е звъннал на Минев с молба да дойде в Банско и да подкрепи състезателите ни.

"Казах му "Идвай". Като голям спортист Бербатов знае какъв труд стои зад такива постижения като на Радослав Янков", каза Минев.

"Дойдох да подкрепя Радо Янков, защото момчето постига успехи, които са доста оскъдни. Аз не разбирам много от зимни спортове, защото през кариерата си не съм имал разрешение да ги практикувам. Радо си знае най-добре какво стои зад успехите му, но всичко е резултат от много тренировки. Радостно е, че в Банско правим такива добри състезания", каза самият Димитър Бербатов.

Самият Радослав Янков пък изрази съжаление, че е завършил втори в днешния старт.

"Знам, че звучи малко нагло, но съм максималист и искам да печеля всеки старт. След двете супер спускания, които направих преди финала ми мина мисълта, че нещо може да се обърка и то така и стана", каза Янков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови