Бейби бум в биатлона - Нойнер стана майка за втори път

OFFNews 09 ноември 2016 в 08:35 3685 0

Продължава бейби бумът в биатлона. След тройната олимпийска шампионка Дария Домрачова, и Магдалена Нойнер стана майка.

За чаровната германка това е второ дете. То е момченце и ще носи името на баща си - Йозеф. Семейството има дъщеричка на 2 г. и половина, която се казва Верена Анна.

"Нашият малък син Йозеф се появи на бял свят. Тежи 3170 гр и е висок 52 см. Добре сме и всички сме много щастливи от появата на новия член на нашето семейство.

Верена е много горда и веднага се влюби в малкия си брат Сепи. През следващите дни и седмици ще се възстановим и ще се наслаждаваме на времето, прекарано заедно. Наистина съм много щастлива", написа в социалната мрежа 29-годишната Нойнер.

Тя се отказа от биатлона само на 26 г., след като спечели всичко възможно и се превърна в легенда и любимка на феновете.
Наричаната на галено Лена красавица спечели като биатлонистка 2 олимпийски титли и рекордните 12 златни медала от световни първенства. Кристалният глобус за победител в генералното класиране на световната купа стана нейно притежание 3 пъти.

В края на 2011 г. за всеобща изненада обяви, че след края на сезона приключва кариерата си. През пролетта на 2014 г. се омъжи за приятеля си Йозеф, с който са съученици и са имали връзка от 2009 г. Той е дърводелец. Двамата живеят в родното им селце Валгау, което има към 1500 жители и се намира близо до Гармиш-Партенкирхен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови