Да повисиш надолу с главата - отличен начин за лечение на болки в гърба и кръста, дископатия, дискова херния и стеноза

Реклама 20 юни 2016 в 14:40 8049 1

Безброй са причините за болките в гърба и кръста, но не най-важна е причината, по-важно е какво е решението на проблема. Как може да се спасим от тази мъка? Как може да се справим с нелечими заболявания като стеноза, дископатия, дискова херния и различни проблеми с кръста и гръбначния стълб.

Предложението на лекарите винаги е едно – операция, но те не ни казват, че има и друг начин да победим ужасяващата болка. Можете ли да си представите, че с упражнения няколко минути на ден и никакви усилия ще премахнете страданието изцяло? Има безболезнен и напълно естествен метод за възстановяване и днес ще ви го представя:

Пионерът в инверсията от 1981 г. – TEETER EP-950

Уредът измислен от професионалния спортист с безброй гръбначни наранявания - Роджър Тийтър.

„Преобръщането на тялото промени моя живот и аз вярвам, че това може да промени и вашия“ - казва изобретателят му.

„Двамата с моята съпруга основахме тази компания с една цел - да помагаме на хората страдащи от болки в гърба и кръста да намерят естествено и трайно облекчение и решение на проблема. Разбирам какво означава страданието причинено от болките в гърба и кръста и ограниченията, които то поставя върху стила на живот на човека. На практика аз съм пробвал всичко, за да намеря облекчение, но в действителност нищо не успяваше да атакува източника на болката, а по-скоро третираше само симптомите... докато не открих преобръщането на тялото - инверсията.“

Поемете контрола над вашето здраве! С уреда Teeter Hang Ups, вие можете да атакувате болката в гърба от източника по естествен начин във вашия собствен дом! Решението е просто – използвайте гравитацията в своя полза. Когато сте преобърнати надолу с главата тежестта на вашето тяло създава естествена форма на теглителна сила, която удължава и отпуска напрежението в мускулите като декомпресира вашия гръбнак и ставите поемащи тежестта му.

Вероятно ще се зачудите как преобръщането на тялото облекчава болките. Не е трудно да се обясни – инверсията рехидратира дисковете, редуцира нервното напрежение, изправя гръбнака и релаксира мускулите, в следствие на това болката просто изчезва. Ако го правите всеки ден ви обещаваме, че тя няма да се появи отново. Освен това, редовната инверсия може да помогне в релаксацията, освобождаването от стреса, активиране на кръвообращението, подобряване на гъвкавостта и укрепване на мускулатурата.

Няколко минути на ден ще ви помогне да останете гъвкави, активни и пълноценни във всички аспекти на живота.

Доверете се на инверсионната лежанка ТЕЕТЕR ЕР-950 и живейте активно и без болка!

Повече инфо на: www.lejanki.bg

Рекламна публикация

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови