ЦСКА чака 7 дни за удар с национал

Ивайло Йолчев 04 януари 2017 в 13:11 2622 0

Волейболният ЦСКА ще изчака седмица преди да реши за национала Николай Николов. Блокировачът напусна руския Енисей и ако остане в България, ще играе за "червените".

Треньорът Сашо Попов съобщи за OFFNews, че изчаква мнението на лекарите. Ники се оплаква от контузия в кръста. До една седмица трябва да стане ясно колко точно ще продължи лечението. Ако всичко е наред, Николов ще бъде картотекиран в ЦСКА за шампионата. Крайният срок е 15 февруари.

При всички случаи центърът пропуска голямо завръщане на ЦСКА в Европа. На 11 януари от 19,00 часа в зала "Арена Армеец" момчетата на Сашо Попов се изправят срещу швейцарския шампион Амрисвил в 1/16-финал от турнира за Купата на CEV.

Час преди мача всички, закупили билет, ще могат да се насладят на новия албум на Metallica „Hardwired... to Self-Destruct”. Оригиналният албум ще се продава в залата, ще има игри и томболи, както и страхотно шоу! Песните ще се въртят на четирите екрана над полето.

Очаква се в името на ЦСКА разделената на футболна тема публика да седне отново заедно. "Червените" запалянковци се разцепиха на три - част от тях припознаха новия тим ЦСКА-София, други основаха ЦСКА 1948, а трети отказват да преболедуват и не стъпват на никакви спортни срещи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови