Гриша Ганчев може да помага и на волейболния ЦСКА

OFFNews 13 март 2017 в 16:15 2338 0

Гриша Ганчев, който е основен спонсор на футболния ЦСКА-София, може да помогне и на волейболния ЦСКА. За момента бизнесменът издържа на практика волейбола на Левски. Това съобщи благодетелят на "армейските" волейболисти Мариян Колев (на снимката) пред телевизията CSKA.bg 

" Благодаря на всички наши фенове. Когато ни подкрепят, се играе много по-лесно и се постигат невъзможни на пръв поглед неща. Призовавам ги да ни помогнат за започващите плейофи. Имаме много труден противник на полуфинала (вероятно Нефтохимик) и без тях ще ни бъде много тежко да го преодолеем.

Имахме няколко срещи със Сашо Попов и г-н Ганчев и тонът е позитивен. Обсъждат се рекламна подкрепа от страна на боса на футболния ЦСКА. Може би това ще се случи от началото на следващия сезон, тъй като този останаха само плейофите и няма какво повече.

Най-много се радвам, че агитките вече имат общ език и когато сме заедно, сме най-силни. Не трябва да допускаме като колегите от Левски, които помежду си не знаят кой какъв е и се бият на стадиона. Това в никакъв случай не трябва да става при нас. Вярвам, че футбол, волейбол и баскетбол и останалите ни спортове - феновете ни може да сме заедно и да се подкрепяме един друг", каза Колев.

Интересното е, че Сашо Попов беше основен радетел за запазване на футболния ЦСКА и недопускането на подмяната му с Литекс. Позицията му обаче не пречи да се ползва с уважението на Гриша Ганчев. Или може би точно цени ловешкият бизнесмен - хората, които не купува за жълти стотинки. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови