"България Ер" пуска 72-часови оферти за билети до 1 април

OFFNews 22 март 2017 в 13:53 41435 1

Авиокомпания „България Ер“ обяви 72-часови оферти на самолетни билети от днес до 1 април.

Националният превозвач ще изненадва пасажерите си с ниски цени на еднопосочни билети до Амстердам, Франкфурт, Берлин и Лондон. За всяка дестинация те ще са в продажба по 72 часа.

От 22 до 24 март всеки може да резервира билет от София до Амстердам за 79 евро и да пътува с него до 30 април.

Три дни след първата оферта, започват други две 72-часови промоции. Между 27 и 29 март еднопосочните билети от София до Берлин ще бъдат на крайна цена от 49 евро, а тези до Франкфурт ще струват 69 евро. Пътниците ще могат да ги използват до 30 април.

Последната част от кампанията ще стартира на 30 март и ще е активна до 1 април включително. В този период „България Ер“ ще предлага еднопосочни самолетни билети от София до Лондон за 69 евро. Пасажерите трябва да ги използват до 30 април.

Цените на промоционалните билети са същите и за пътуване от съответния европейски град до столицата ни. Те са подходящи за кратки екскурзии или бизнеспътувания, тъй като в стойността им се включва 1 бр. ръчен багаж до 10 кг. Чекиран багаж може да бъде закупен само срещу 20 евро в посока. В цените се включват и всички летищни такси, кетъринг на борда, избор на място в самолета и чек ин. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!