Ангелкова благодари на Бандерас, че рекламира България

OFFNews 19 ноември 2015 в 15:54 3425 3

Министърът на туризма Николина Ангелкова се срещна с холивудската звезда Антонио Бандерас и му благодари, че е участвал в рекламния клип за България.

Ангелкова и Бандерас са се видели вчера в "Ню Бояна филмс", където актьорът снима нов филм. Двамата са говорили за впечатленията му от страната ни и интереса към рекламния клип, в който той участва, заедно с други звезди.

"Благодарих на Антонио Бандерас, че участва в рекламния клип за България и той отново подчерта колко много харесва страната ни и че е било удоволствие да го сподели", написа министърът на туризма във фейсбук страницата си.

Преди повече от месец Антонио Бандерас, както и Салма Хайек, Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм и Ейдриън Броуди, се снимаха във видео, което има за цел да полуляризира страната ни като дестинация за кино туризъм.

Рекламата обаче претърпя сериозни критики. Една от най-критикуваните части от видеото са кадрите, в които Сталоун казва, че "България е мястото", а зад него се виждат стари складове, фабрика и комини. Беше изразено и мнението, че това всъщност не е реклама на България, а на "Ню Бояна филмс".

От туристическото министерство подчертаха, че за това видео не са давани държавни пари и то е "примери за публично-частно партньорство".

Вижте и самото видео:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!