Вещаят раздяла между Григор и Никол

OFFNews 14 май 2017 в 14:24 14067 5

Британският таблоид "Дейли Мирър" прогнозира скорошна раздяла между най-добрия ни тенисист Григор Димитров и американската поппевица Никол Шерцингер.

Според източници на изданието двамата са пред раздяла, защото нещата помежду им "не вървят добре".

"Те си взеха малко почивка един от друг наскоро, но нещата не изглеждат добре, не мисля, че ще се оправят.

Не че Григор е лош човек или не се отнася добре с нея, но връзката им трудно се поддържа, защото често са на разстояние.

Този път обаче приятелите им смятат, че всичко между тях ще приключи скоро", обяснява пред изданието източник от обкръжението на Никол.

Изданието посочва, че е опитало да се свърже с "представители на двете страни", но не е получило отговор. Възможно е и да става въпрос за спекулация за пълнене на страниците на клюкарските страници на неделния брой.

Публикация, споделена от Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) на

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

4

Denis Rizanov

14.05 2017 в 16:35

Не му завиждайте на гришко де. Станал милионер. Браво. Дай боже всеки му! Не се е наситил още. Неко пое.е още година-три отракани лелки и ше поулегне с времето. Всяко нещо с времето си, не са празни приказки това.
Пък като стане на 30+ ще си хване някое младо 20+ да му роди здрави и читави дечица. След още 20 години, ако е жив и здрав и децата са хванали своя път, ше прекара втората младост с друга 20+ стига тогава все още да има парички и те така.
Това е живота.

11855

1

Gaboff

14.05 2017 в 14:50

Ха дано! Няма да вървим по стъпките на Макрон я. Григорчо,вземи си едно хубаво момиче на твоята възраст да ти приляга,остави ги каките и лелите и си седни на гъза! Времето тече ,а още си до никъде в професията.Тези дърти пастърми ,ще ти изядат бъдещето моето момче.