Вавринка: Поздрави за Роджър, той е задник, но няма проблем

OFFNews 20 март 2017 в 14:22 11348 0

Изключително емоционално обръщение направи Станислав Вавринка, след като загуби от своя приятел Роджър Федерер на финала на турнира в Индиън Уелс. Стан не беше в добро настроение, но намери сили за традиционна шегичка със сънародника си.

"Искам да поздравя Роджър. Той се е смее. Той е задник, но няма проблем", каза с усмивка Вавринка, цитиран от Тенис 24. Стан побърза веднага да потвърди поздравленията си за завръщането на Роджър и за спечелената титла, като добави, че по време на финала в Мелбърн му е стискал палци.

"Опитах се, когато погледна към мен, да не го посрещам с тъжно лице. Гледах към него с идеята да му кажа "ще се оправиш", затова се смеех, да го разсея. Мисля, че успях", коментира ситуацията Федерер.

Запитан по-късно дали за първи път го наричат задник, Федерер отговори, че го е чувал много, много пъти. "Приемам го като комплимент", продължи да се шегува Маестрото. "Не винаги камерите са наоколо, чувам го доста често. На корта - за първи път, но не беше лошо", добави той.

Федерер, Вавринка, Григор Димитров и най-добрите в тениса може да гледате по каналите Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2. Повече информация ще намерите ТУК.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови