Снимката на деня: Двама велики!

OFFNews 29 ноември 2016 в 10:05 10343 2

Милиардерът и филантроп сър Ричард Брансън публикува във фейсбук профила си своя снимка с българската тенис звезда Григор Димитров.

Фотосът е от прочутата надпревара Necker Cup, която собственикът на "Върджин груп" организира от пет години насам на частния си остров Некер в Карибско море. Никъде няма да намерите нито схемата на турнира, нито резултатите, които са постигнали поканените и платилите си да участват.

Знаменитости от ранга на Григор Димитров се смесват с любители, които могат да си позволят цената от 115 000 долара за престоя от пет дни и шест нощи. Освен Григор, тази година на остров Некер се появиха и имена като Каролин Вожняцки, Виктор Троицки, Александър Долгополов, и Щефан Едберг.

В предишни години в турнира на Брансън са идвали и Рафаел Надал, Новак Джокович, Ана Иванович, Мартина Хингис и др.

Милиардерът е голям почитател на тениса и често изненадва гостите си като се появява на съдийското столче или пък се включва в играта, като не изневерява на ексцентричния си стил.

Брансън дарява приходите от турнира за благотворителност. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12007

2

Хараламби

29.11 2016 в 12:11

Единият е велик, 'щото като е трябвало си е скъсвал г@за от бачкане, другият ако иска да е велик, ще трябва да си скъса ... същото от бачкане. Всеки сам си кове съдбата.

11738

1

KumaLisa

29.11 2016 в 10:21

Айде сега, шах-шех. Това не е нагласено селфи. Any questions? Евала на Гришо! Звезда!