Серина Уилямс бременна от Кметът на интернета

OFFNews 19 април 2017 в 22:20 12121 4

Серина Уилямс, най-великата тенисистка днес, а може би на всички времена, е бременна в 20 седмица. Това подсказа, направо показа снимка на звездата в Snapchat. На нея Серина позира пред огледалото, като има надпис "20 седмици".

По-късно обаче всичко беше изтрито. Поздравленията започнаха да валят от приятели, колеги и тенис организации. Но WTA Tour заличи поста.

По-малката Уилямс спечели на 35-годишна възраст Australian Open, а с това и рекордна 23-а титла на сингъл от Големия шлем. Ако сега е в 20-а седмица, значи машината е вилняла бременна и на корта в Мелбърн. Това не е особен проблем, напротив. Навремето спортистките на ГДР ги забременяваха, защото някои хормони дават невероятни сили.

Оттогава Серина отказа три големи турнира, като се оправда с травма на коляното. Тя е под номер 2 в ранглистата, но ще се завърне на върха следващата седмица без да играе.  Дори е в списъка за Мадрид, където турнирът започва на 5 май.

През декември звездата обяви годежа си с Алексис Оханян, съосновател на Reddit. Мултимилионерът е смятан за един от най-влиятелните хора в технологиите. Затова и "Форбс го нарече "Кметът на интернета".

Припомняме, преди години американката изживя романс с Григор Димитров, а после с треньора им Патрик Муратоглу, като дори го разведе. Серина се хвана в един момент за косите с Маша Шарапова заради българина.

Няма да е прецедент, ако голям тенисист си вземе почивка за раждане и после се завърне. Ще го направи Виктория Азаренка, която роди през декември, а юли я очакват на корта. Само че тя е на 27 години.

Ким Клайстерс пък роди на 23 години и се завърна след два сезона. Това не й попречи да спечели три титли от големия шлем.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13507

4

"Серина е мразена в Турция!
Най-великата тенисистка днес, а може би на всички времена удари в земята вековните опити на турците, мъж да забременее!"
Фейсбук шега.

29585

3

Izalina

19.04 2017 в 23:57

Е как се прежалваш за подобна авантюра?

Изглежда доживотна - смее ли да е друго, завалийката :D

21272

2

Гароне

19.04 2017 в 23:28

Както казвах за Амели Моресмо, жената-кентавър - с тяло на мъж и глава на кон.

16193

1

SC

19.04 2017 в 23:05

Като им гледам телосложението на двамата, май по-скоро тя трябва да носи него.

 
X

Да помогнем на украинските деца!