Съперникът на Григор Димитров: Българи, не хвърляйте камъни по мен

OFFNews 08 февруари 2017 в 18:52 6305 2

Чувство за хумор показа полякът Йежи Янович, който ще излезе срещу Григор Димитров в първия мач за българина пред родна публика на ниво АТР Уърлд Тур. Срещата е утре в "Арена Армеец" не преди 18,00 ч. 

Следи коефициентите за срещите от АТP София тук.

Полякът победи днес с 6:4, 6:4 Дуди Села на старта на Garanti Koza Sofia Open. Успехът е първи за него в двубой от АТП Уърлд Тур от октомври 2015 (Виена). Ето какво каза Янович:

"С Григор Димитров се познаваме много добре. Играем един срещу друг още от юноши и винаги е имало здрава битка на корта. Имам предвид не ММА битка, а спортно съперничество. Мисля, че утре ще е хубав мач за гледане", каза Йежи.

"Знам, че залата ще е пълна и ще го подкрепят много. Но съм имал и преди такива мачове. Играл съм срещу Анди (Мъри) на полуфинал на Уимбълдън. В крайна сметка не мисля, че публиката ще се държи лошо. Няма да хвърлят камъни по мен.

Поне се надявам. Надявам се да се наслаждават на играта. Аз се опитвам да се концентрирам върху собствената си игра. Ако играя най-добрия си тенис, ако сервирам добре, както очаквам, ще стане мач и ще е лесно да победя Григор. Ако не – ще ми е тежко", добави със самочувствие полякът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21272

2

Гароне

09.02 2017 в 10:28

Нормално е момчето да иска да победи, иначе защо е идвал дотук. Но се надявам Григор да си играе неговата игра и да победи.

77927

1

El Commandante

08.02 2017 в 20:56

Щел да го бие лесно ако тва, ако онова, ако третото, па четвърто, се едно слушам Баце,заеби....