Пиронкова с тежка бактериална инфекция

OFFNEWS 09 януари 2017 в 11:22 2313 0

Инфекция е причината за отказването на Цветана Пиронкова във втория кръг на квалификациите на турнира по тенис в Сидни с награден фонд 776 000 долара.

Цвети прекрати участието си в срещата срещу Мария Сакари от Гърция при 3:6, 0:2 в събота. 63-ата в света Пиронкова счита турнира в Сидни за един от най-любимите си, тъй като именно там спечели първата си и единствена в кариерата титла през 2014 година.

Именно затова отказването й предизвика много въпроси, най-вече за здравословното й състояние. Два дни по-късно самата Пиронкова даде отговор защо се е стигнало до отказването й чрез профила си в социалните мрежи.

"Радвам се, че отново се чувствам малко по-добре...последните няколко дни бяха много тежки за мен. Трябваше да се откажа в срещата ми от втория кръг на квалификациите тук в Сидни, защото се чувствах много зле...оказа се бактериална инфекция, наистина много тежка!

Правя всичко възможно, за да се възстановя навреме за Откритото първенство на Австралия и съм сигурна, че ще успея", написа 29-годишната пловдивчанка в Инстаграм.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови