Никол на Григор била перфектна за зла зелена вещица

OFFNews 23 април 2017 в 09:45 9054 2

Приятелката на най-добрия ни тенисист Григор Димитров Никол Шерцингер се прицели в главната роля на холивудската адаптация на мюзикъла "Зла".

38-годишната попзвезда е получила предложение да изпълни ролята на злата вещица Елфаба, която има зелена кожа. Никол е провела вече разговори с продуцентите от Юнивърсъл, които са й казали, че е идеална за ролята на зла зелена вещица. Тя има впечатляваща музикална кариера и известен опит в киното.

Според "Сън" самата Никол била ентусиазирана от предложението и вероятна ще каже "Да". Снимките на филма още не са започнали, но като дата за появата му в кината се посочва края на 2019 година.

Междувременно Григор и Никол станаха герои на забавно клипче в социалните мрежи. Повод стана четвъртата поред загуба на българина. Във видеото Никол казва "Не, бейби, не".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

3

Denis Rizanov

23.04 2017 в 16:10

За всеки влак си има пътници и за всеки локомотив има последна гара.
Тва е живота. Не се кахърете нито за гришо нито за никол. А за Мария пък хич. Всяка затворена врата някъде отваря друга другаде.
Наздраве.

63994

2

Red or Dead

23.04 2017 в 14:55

Професоре, ми пак си прав и то въпреки многото тунинг......
А Мария Шарапова ПРЕКРАСНАЯ....Боже КАКВА ЖЕНА!!!!.....без грам тунинг......и как СЕКСИ пъшка на корта......ох, но млъкни сърце;)