Коя е русата красавица в ложата на Григор Димитров?

OFFNews 25 януари 2017 в 20:01 8236 2

Русо изкушение привлича често камерите в ложата на Григор Димитров? Коя е красавицата, заемаща видно място сред неговите треньори и най-близки?  Нейното име е Нина Венерстрьом и е тенис мениджърка и директор на АТП турнира в Стокхолм.

Ведната след днешната победа на Гришо над Давид Гофен шведката постна снимка на българския тенисист в профила си в Инстаграм и написа: “Готови за полуфинал!”

Въпросната дама е свързана с Григор още от юношеските му години. Нейното име е Нина Венерстрьом и е тенис мениджърка и директор на АТП турнира в Стокхолм. Още преди Григор да навърши пълнолетие, Венерстрьом се грижи за хасковлията като част от мениджърската агенция "Октагон".

През 2013 Димитров преустанови отношенията си с компанията, но не и със сексапилната шведка. В края на 2016 блондинката загатна, че отново е близо до Димитров със снимка заедно с него, треньора му Дани Валверду и агента Георги Стоименов.

Към момента Гришо е част от агенцията на Роджър Федерер "Тийм8". Венерстрьом която има скромни успехи като тенисистка, не е част от "Октагон", а вече има собствена агенция "We Sport". Но явно помага в бизнес делата на българина.

Просто работа! Макар че никоя дама не би била спокойна на мястото на Никол Шерцингер, ако разгледа хубаво снимките на шведската мениджърка!  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14847

2

БирникЪ

26.01 2017 в 08:55

Дай Боже всекиму такъв мениджър !

25665

1

Victimized

25.01 2017 в 20:23

На първата снимка изглежда все едно е на "стимуланти", на следващата е по-приемлива...