И датска красавица скочи срещу авантата за Шарапова

OFFNews 12 март 2017 в 18:11 4008 0

Протестната вълна срещу поканите към Маша Шарапова за участие в турнири беше подета и от Каролине Возняцки. Една от най-красивите тенисистки  се възпротиви срещу организаторите в Щутгарт.

Рускинята е рекламно лице на главния спонсор на турнира, което обясни присъствието й. За Возняцки подобни жестове са израз на неуважение към останалите. Наказанието на Маша за употреба на допинг изтича през април.

"Очевидно правилата се извъртат и нагаждат в полза на всеки, който иска да го прави. Всеки заслужава втори шанс, но в същото време, когато даден играч е наказан за употреба на допинг, смятам, че тойл трябва да започне от самото начало и да си извоюва загубеното обратно.

Подобно разрешениее крайно дискусионно, особено като тенисистката все още ще е наказана при старта на турнира. От гледна точка на турнирите това е неуважително спрямо останалите състезателки и Женската тенис асоциация“, завърши Возняцки.

Срещу поканите към бившата на Григор вече се изказаха куп звезди, сред които и световният номер едно при мъжете Анди Мъри.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови