Григор Димитров си намери крила

OFFNews 06 март 2017 в 09:51 2713 0

Григор Димитров изненада своите фенове в Инстаграм с нова снимка от САЩ. Този път не е от къщата на Никол. Но фотото отново е от Ел Ей, където Гришо се готви за участието си на първия Мастърс за годината в Индиън Уелс.

Димитров използва впечатляващ графит на огромни крила са негови. Текстът към снимката е "Време е...". Тълкуванията на последователите са, че българинът се готви да атакува върха на тениса. 

Няма да е лесно, първата ни ракета запазва 13-тата си позиция в новото издание на световната ранглиста. Гришо не е играл от средата на февруари, когато отстъпи пред Давид Гофен на четвъртфинал в Ротердам.


Именно Гофен се намира пред Димитров под №12, разликата между двамата е 320 точки.  Белгиецът пък отстъпи едно място в новата ранглиста на Гаел Монфис, който вече е под №11.

Единствената промяна в Топ 10 при мъжете е размяната на местата между Марин Чилич и Джо-Вилфред Цонга, които вече заемат съответно 7-мо и 8-мо място. №1 в света с 12 040 точки остава Анди Мъри, следван от Новак Джокович с 9,825. Топ 10 допълват Стан Вавринка, Милош Раонич, Кей Нишикори, Рафаел Надал, Марин Чилич, Джо-Вилфред Цонга, Доминик Тийм и Роджър Федерер.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови