Григор Димитров: Аз съм ужасен певец

OFFNEWS 20 януари 2017 в 13:11 3364 0

Григор Димитров даде блиц интервю пред Евроспорт в почивния си ден преди мача от третия кръг на Откритото на Австралия срещу французина Ришар Гаске.

Той споделя любопитни неща със зрителите на водещия спортен канал. Идолите от детството на Григор са Пийт Сампрас и Андре Агаси. Той споделя също, че е ужасен певец, но пък за сметка на това танцува и готви добре. Най-паметните моменти в кариерата му пък са победите като юноша в турнири от Големия шлем, на първо място Уимбълдън.

ВИП-контактите в телефона му пък са Роджър Федерер, Новак Джокович, Анди Мъри и...разбира се, гаджето му Никол Шерцингер, чието име Григор не споменава, но за всички е, очевидно, че това е най-ценният му контакт.

Междувременно утрешният съперник на Григор Ришар Гаске го похвали за прогреса му, но в същото време демонстрира увереност, че ще го победи.

"Добра победа днес! (б.р. вчера - 6:1, 6:1, 6:1 срещу Карлос Берлок) Следващата – в събота", написа французинът в официалния си профил в "Инстаграм".


"Димитров прогресира. Това е един от тримата или четирима потенциални победители в Големия шлем в бъдеще. Той играе красиво и е много приятно да го гледаш. Но аз мога да го победя, вече съм го правил", заяви Гаске, който е изправен пред първия си сериозен тест в Мелбърн.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови