Таен свидетел готов да свидетелства срещу тримата сирийци, обвинени в екстремизъм

OFFNews 18 октомври 2016 в 11:35 2595 1

Таен свидетел дава показания срещу тримата сирийци, обвинени в екстремизъм

ДАНС предлага на спецсъда да разпита свидетел с тайна самоличност по делото срещу тримата мъже, които искали да се присъединят към ИДИЛ. Алмохамад Абдулхамид, Ал Абдалах Фади и Ал Фанди Ясим искали да членуват и в Ислямски братя, твърди обвинението.

В съдебното заседание във вторник бяха представени две писма от агенцията, от които става ясно, че свидетел е готов да даде показания. Адвокатите обаче смятат, че няма смисъл самоличността на лицето да бъде запазена в тайна, тъй като става дума за човек, който е бил в килията с тримата мъже и те знаят кой е. Затова съдът даде две седмици прокуратурата да уточни каква защита иска свидетелят.

В килията на тримата мъже са намерени и 5 телефона. Те са открити вчера. Спецсъдът назначи техническа експертиза, за да бъде установено каква комуникация са водили.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15256

1

mendi

18.10 2016 в 12:02

"дума за човек, който е бил в килията с тримата мъже" ООО! Това е най достовертното доказателство! Били са в една килия с някое наркоманче и е така са решили да си излеят душите пред него :) :) :)