Двама от нападателите на "Тракия" са освободени - не участвали в боя

Прокуратурата иска постоянен арест за четирима от биячите на екип на Нова тв

OFFNews 20 април 2017 в 10:30 5323 3

Прокуратурата иска постоянен арест за четирима от биячите на

Районна прокуратура-Пловдив ще внесе днес искане в съда за налагане на постоянен арест на четирима от биячите на магистрала "Тракия", които нападнаха екип на Нова тв.

Днес прокуратурата ще поиска постоянен арест за Християн Л. на 28 г., Димитър Т. на 32 г., Александър Г. на 34 г. и Марио Г., на 28 г. Те са привлечени като обвиняеми за това, че на 14 април, в съучастие извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото. 

С постановление на наблюдаващия прокурор вчера са били освободени други двама от групата - Румен Мишев с прякор Дуката на 48 г. и Стилян Георгиев на 28 г. Причината за освобождаването им е, двамата не са участвали в боя. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

3

Denis Rizanov

20.04 2017 в 11:03

Мойте 50 стотинки по въпроса така и останаха "непохарчени".
Те че мутрите са си мутри е ясно. За побоя на магистралата трябва да бъдат осъдени, спор няма. Ако бяха гътнали 1-2 с огнестрелни рани още там на място на асфалта ОЩЕ ПО-ДОБРЕ! Да имат и те малко страх и да знаят че няма как да видят белите рози в пръстта над тях...
Обаче НЕРАЗКРИТ ОСТАНА ВЪПРОСЪТ удрял ли е спирачки журналистчето в крайна лява скоростна лента на магистралата като са му присветкали да направи място за по-бързащите?
Ей тоя въпрос остана в страни в цялата патаклама.
Щот говорим за СКОРОСТНАТА ЛЕНТА на МАГИСТРАЛА, не за уличката покрай кварталното школо...
И ако наистина го а правил, то този "побой" или "саморазправа" после си е груба дилетантщина. За това нещо заслужава да се храни през маркуч в болнична стая!