Дядо влиза в затвора, отглеждал марихуана на балкона си

OFFNews 04 октомври 2016 в 11:38 8200 3

Дядо влиза в затвора, отглеждал марихуана на балкона си

61-годишният Бойчо от крумовградското село Черничево влиза в затвора за една година заради това, че отглеждал коноп и марихуана. 

По разследване на Районна прокуратура-Крумовград той е осъден за отглеждане на растения от рода на конопа в нарушение на установените в Закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите правила и за държане без надлежно разрешително на високорисково наркотично вещество.

Той ще трябва да плати и глоба от 5 000 лева.

Бойчо е признат за виновен за това, че през август 2015 г. в с. Черничево, общ Крумовград, е отглеждал в двор растения от рода на конопа, а на тераса на втория етаж на къща саксии с 23 броя растения от рода на конопа. Установено е също, че в селскостопанска постройка е държал суха листна маса от конопено растение - марихуана.

Определението на съда е по одобрено споразумение и е окончателно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

3

Victimized

04.10 2016 в 14:26

Хора , станете политици , банкери , журналисти , полицаи , вземайте подкупи , крадете от държавата , убивайте неудобни , мачкайте майки с деца по пешеходни пътеки , но за бога , моля ви ,никога ама НИКОГА на посягайте към този потресаващ наркотик тревата , понеже ще отговаряте пред закона.
Това е посланието което лъха от този коптор наречен държава ....