Какво се крие зад опашките за новия Iphone 6 (видео)

OFFNews 22 септември 2014 в 14:16 16417 6

От години манията по Apple и по-специално Iphone става все по-голяма и причудлива за хората, които не я споделят. Тази година с обявяването на Iphone 6 Apple счупи няколко рекорда, а опашките пред магазините се извиваха седмици преди официалната поява на смартфона.

Специалисти смятат, че километричните опашки са добър маркетинг и нямат никакви проблеми с това хиляди хора всяка година да се редят пред магазините на калифорнийската компания.

Кинорежисьорът Кейси Нейстат показа опашките за новия Iphone в друга, много по-тъмна и тъжна страна.

Опашката, която той си е избрал, е пред магазин в Ню Йорк, на която вече има хора 2 дни преди официалната премиера на телефона.

Тези хора обаче далеч се различават от хората, които по принцип сме свикнали да гледаме с Iphone. Хората на опашката за новия телефон са зле облечени, стари и според един полицай - миризливи.

Защо тези изнемощели от умора хора искат да си вземат новия продукт на Apple преди всички е въпросът, чийто отговор Кейси търси.

Във видеото по-долу може да видите как веднага след като излязат от магазина с новия Iphone 6, хората отиват при трето лице, подават му телефона и взимат пари в замяна.

Iphone 6 и опашките - истината:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови