Екипът на Роро Кавалджиев продължава неговата дейност

OFFNews 16 март 2017 в 11:43 4823 0

Екипът на Роро Кавалджиев продължава всички дейности, започнати и развити от ТВ водещия през последните години. Роро си отиде от този свят на 24 февруари след кратко боледуване.

Първата стъпка към продължаване на гейминг дейността на Кавалджиев вече е в действие с организирането на мартенско издание на поредицата събития Gaming Knights.

Събитието ще се проведе тази неделя в клуб Mixtape 5 в подлеза на НДК и ще продължи от 11 до 19 ч. Организаторите обещават, че ще направят всичко по силите си то да е на нивото, което Роро е изградил с близо тригодишната история на Gaming Knights и NEXT TV.

„Ще има турнири, награди, музика и срещи с известни YouTuber-и, точно както той ни е учил“, обещават от екипа.

Много от хората, продължаващи завета на Роро, са част от екипа от самото начало на NEXT TV, а някои – и отпреди това. Други пък са в проекта от едва 2 месеца, но и те са категорични, че чувстват водещия като дългогодишен приятел – от една страна заради неповторимите му дружелюбност и положителна енергия, а от друга – заради геймърските му предавания отпреди години в ММ и ББТ, с които израстна цяло поколение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови