Авто OFFNews следи за вас новостите от автосалона в Париж

Авто OFFnews 29 септември 2016 в 12:56 4322 1

Днес се открива международният автомобилен салон във френската столица Париж. На изложението, своите последни новости ще представят всички водещи автомобилни производители. В изложбените зали ще бъдат показани нови модела и модификации, като световните премиери и концептуалните модели ще са десетки.

Макар някои водещи марки като Ford, Aston Martin, Volvo, Rolls Royce и Mazda да пропускат изложението, има доволно много неща от останалите производители, които да се видят.

Сред акцентите на автомобилния салон в Париж са новости от всякакъв вид и калибър, а условно може да разделим изложението на две масивни вълни - тази на електромобили и други екологични возила и таква на новите SUV модели и концепции. Общо взето, почти всяка автомобилна марка показва по нещо и от двата свята.

Пълни подробности за новите модели, модификации и атрактивни прототипи ще може да следите в нашия специализиран сайт Авто OFFNews. Ето и директен достъп до раздела "премиери и изложения": http://auto.offnews.bg/news/cats/Премиери и изложения_9/

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови