Тръмп похвали британците за Брекзит

OFFNews 24 юни 2016 в 13:10 6887 10

Кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп определи като "страхотно" решението на Великобритания да напусне Европейския съюз, пише Скай нюз. 

"Мисля, че е страхотно, че се случи. Невероятен вот, много исторически. Хората по света са ядосани. Ядосани са заради границите и заради хората, влизащи в държавата и превземащи я, и никой дори не знае кои са те", каза Тръмп при пристигането си в голф комплекса си в Шотландия.  

Милиардерът заяви, че съжалява за оставката на Дейвид Камерън, но разделенията в Обединеното кралство ще зараснат след референдума. Тръмп не пропусна да спомене, че е предвидил изхода от допитването.  

По-рано този месец стотици хиляди се присъединиха към петиция, с която да бъде забранено на републиканеца да посещава Великобритания. Причината за това бяха коментарите му относно мюсюлманите и твърденията му, че части от Лондон са толкова радикализирани, че полицаите се боят за живота си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

6

Red or Dead

24.06 2016 в 19:07


“Палячото“ Тръмп в един по-добър свят ще отвее КИЛЪРитУ като куцо пиле домат......но естествено ТОЧНО фащ дето са учителите на нашенския специалист по “изборни победи“...Цвъчко, няма да си направят това харакири....особено след днешния ОГЛУШИТЕЛЕН ШАМАР.......

Още днес чух от няколко места как видите ли англичаните “трябвало да направят ВСИЧКО!?!възможно за да неутрализират резултати от РЕФЕРЕНДУМА....дори и незаконни действия били допустими в името на.....“демокрацията“.......ти да видиш.......

“...точно в Шотландия, където са гласували за оставане в ЕС.“

Ами те и в Шотландия победните гласове ПАК дойдоха по....ПОЩАТА.....ако не бяха толкова замаяни от собственото си чувство за НЕДОСЕГАЕМОСТ.......вчера пак щяха да “обърнат резултата по Пощата“....изобщо ПОЩИТЕ се оказват май символа на “европейските ценности“......вери куул........

Ние в Бостанистан понеже разказахме играта и на БГ Пощите, си имаме......ЦВЪК-ПОСТ....действа безотказно...който не вярва ..на есен...

77927

3

El Commandante

24.06 2016 в 14:26

Ти са ше видиш като дойде време за Текзит, Калекзит и прочее екзити у УСА, Путин ше ви разцепи сичките, мишкииии...

25665

1

Victimized

24.06 2016 в 13:23

"По-рано този месец стотици хиляди се присъединиха към петиция, с която да бъде забранено на републиканеца да посещава Великобритания. Причината за това бяха коментарите му относно мюсюлманите и твърденията му, че части от Лондон са толкова радикализирани, че полицаите се боят за живота си."

Ей така , се отстоява истинската демокрация , свобода на словото и всичките други глупости дето са нищо повече от празни фрази . Същите които не искат да затварят границите понеже било нехуманно , искат да забранят на конкретен човек да влиза в същата територия ,която те смятат за разграден двор , съдейки действията и думите им . И като му забранят да стъпва на острова , как точно ще му забранят да изказва мнението си ?
Нелогично е , републиканец , който е консервативен в разбиранията си , да показва повече разбиране и отстоява мнението си , въпреки обществените нагласи . Понеже само тогава сме хора , всеки един човек е длъжен да се опита да си сформира свое , лично мнение , жизненоважно е .