Тръмп обеща до 90 дни публичен доклад за хакерските атаки срещу САЩ

OFFNews 13 януари 2017 в 15:57 3627 4

Новоизбраният американски президент Доналд Тръмп обеща до 90 дни екипът му да публикува пълен доклад за хакерските атаки срещу САЩ в рамките на президентската кампания. 

Тръмп отново подчерта, че недоказаните обвинения, че Русия разполага с компромати са "фалшиви обвинения", изфабрикувани от неговите опоненти.

Сайтът Buzzfeed обяви, че "досие" от 35 страници доказва връзките на Доналд Тръмп с Русия, към което се добавят и компрометиращи секс видеа с него, заснети в Москва.

Директорът на американското разузнаване Джеймс Клапър обяви вчера, че информацията не е изтекла в медиите от разузнавателните агенции, а службите не са се произнесли още дали тя е надеждна. 

Тръмп коментира и това, че част от номинираните от него за постове в бъдещото му правителство изразиха мнения, които коренно се различават от неговите по редица важни въпроси, в това число и външната политика на САЩ.

"Всички кандидати, издигнати от мен, правят добро впечатление и вършат добра работа. Искам те да бъдат самите себе си и да изказват собствени мисли, а не моите", написа Тръмп в „Туитър”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13056

3

Какавидков

13.01 2017 в 19:00

Смятате ли че ще успее да върне робството, професоре?
Щото след него не е разполагала с много добри неща.

13056

1

Какавидков

13.01 2017 в 16:54

Той беше обещал да и да разкрие секретната си информация и да оневини Путя.