Шопинг лудост в САЩ: побоища и мелета на "Черния петък" (видео)

OFFNews 27 ноември 2015 в 20:37 7736 21

Неистови страсти предизвика у множество американци голямото пазаруване в "Черния петък" днес - показват публикации на потребители в социалните мрежи.

Големите намеления на всякакъв вид стоки предизвикаха блъскащи се тълпи в магазините, побоища и дори случай, в който жена грабна без никакъв срам продукт директно от ръцете на малко дете.



Видео в мрежата показва здрава схватка между двама мъже в мола "Сейнт Матюс" в Луивил преди охраната да се намеси и да ги спре.

В друг търговски център - "Флорънс мол" във Флорънс, Кентъки, тийнейджъри също се сбиха пред магазин, като предполагаемата причина е чифт маратонки "Еър Джордан".


"Когато някой вземе последния чифт "Джорданки" на Черния петък", написа потребителят на Туитър @NSudenga, който публикува клипа.

Daamm chaos at walmart in the northeast El Paso, Texas by the Street Fredwilson

Публикувахте от Adolfo E. Arzaga в 26 ноември 2015 г.



В Ел Пасо, Тексас, дори и жени се нападаха една друга в тълпа, образувала се заради намаление на телевизори, показва видео, публикувано в LiveLeak.

Друго видео от магазин в Сагинау, Мичиган, показва как жена издърпва от ръцете на малко дете, придружаващо по всичко личи майка си, тенджера за приготвяне на зеленчуци на пара. Действието предизвиква схватка между майката на детето и жената, която започва да крещи. Някои потребители в YouTube твърдят, че действията в клипа са инсценирани.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!