Шефът на ЦРУ предупреди Тръмп, че подценява Русия

ОFFNews 15 януари 2017 в 22:08 8135 5

Директорът на Централното разузнавателно управление Джон Бренан предупреди новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп, че подценява възможностите на Русия.

"Не мисля, че той разбира напълно руските възможности и действията, който те предприемат по света", каза Бренан пред "Фокс нюз".

Директорът на ЦРУ каза също така, че републиканецът не оценява точно руската агресия и причината, поради която Барак Обама наложи санкции на Москва. 

"Г-н Тръмп трябва да разбере, че прошката към Русия е път, с който трябва да е много, много внимателен", каза Бренан.  

Разузнавателят заяви, че няма интерес в злепоставянето на милиардера, но отговорността на службата е да разбере международните опасности, така че да може да предостави нужната информация на президента и екипа му. 

Бренан предупреди Тръмп, че още от встъпването си в длъжност в петък, той ще трябва да се изправи пред редица проблеми. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

4

Лопе де Вега

16.01 2017 в 07:59

Професоре, малко извън темата: оня ден стана дума за "Мезех". Е, преди месец там имаше пак малко шум. Хел авир пропусна малко информация по въпроса. Един F35I "Адир", прикриван от два F 16 се е разходил над летището и е провел учебно-бойни стрелби по оръжия за "Хизбалла". Не е бил засечен и не е бил атакуван. Та онзи ден вече са били два. Без охрана. Комплексите С300 не са ги открили. Както винаги, не е зле да се направи малко шконто на това инфо, но истината е някъде там.

Поздрав!