Роджър Уотърс критикува "з..ника" Тръмп на концерт в Мексико (видео и снимки)

OFFNews 03 октомври 2016 в 09:53 5051 3

Басистът на легендарната група Pink Floyd Роджър Уотърс критикува кандидатът на Републиканската партия за президент Доналд Тръмп по време на концерт в столицата на Мексико. 

При изпълнение на класиката "Pigs (Three Different Ones)" на концерт, събрал повече от 200 хил. души, бяха показани изображения на Тръмп с картечница в ръка и Тръмп, показващ нацистки поздрав. В края на песента на екраните на сцената се появи надпис на испански, който гласи: "Тръмп, ти си задник". 

Докато вървеше изпълнението, над публиката беше пуснато летящо прасе, върху което бяха изписани думи в протест срещу мексиканския президент Енрике Пеня Нието. 

Наскоро Тръмп посети Мексико, което среща широко неодобрение. Кандидатът на републиканците неколкократно заяви, че има намерение да издигне ограда на границата на САЩ с Мексико, което да спира влизането на "изнасилвачи" и "наркотрафиканти" в страната. 

Музикантът от Pink Floyd неведнъж е изразявал обществена позиция по време на концерти. При посещението си в София през август 2013 г. на сцената беше изписано "Оставка", което беше реверанс към протестите срещу правителството на Пламен Орешарски. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12135

4

jackotsenkite

03.10 2016 в 10:58

Задникът тръмп срещу Военопрестъпничката клинтън.
Баси уса деградацията.
Толкоз нямат кадърни , способни хора за тоя пост.
демокраци из деад.

12779

3

Немец

03.10 2016 в 10:48

Уотърс е един от най-големите музиканти на нашето време,освен това,той винаги е бил себе си,за което му благодаря,както и за музиката която е сътворил....ще го помнят винаги за разлика от гмежта и сганта която го заобикаля....

10538

2

Black Hex

03.10 2016 в 10:43

Ако не са изписали с огромни червени букви "оставка" не се брои.