ООН одобри резолюция за повече проверки на летищата

OFFNews 23 септември 2016 в 15:46 5793 3

Атентат на летището в Брюксел.

Съветът за сигурност на ООН единодушно одобри резолюция, която иска засилване на проверките по летищата, за да се разкриват и осуетяват терористични атаки в самолетите, съобщава "Ройтерс".

Резолюцията е внесена от Великобритания. В нея се настоява страните да засилят сигурността по летищата, да споделят информации за евентуални заплахи и да предоставят актуализирани списъци на пътниците на националните власти.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

3

Victimized

23.09 2016 в 20:15

Никой не се допитва до хората , а аз не съм никакъв за да изисквам от тези бизнесмени каквото и да е . Общество трябва за такива работи , а ние такова нямаме .
ООН си развива интересите , а ние не влизаме в тях . Това , че има възможност да назначат на висок пост чиновник от български произход не означава абсолютно нищо , както не означава абсолютно нищо това , че Кристалина е еврокомисар , тя отговаря само и единствено пред тези които са я назначили .

12182

2

sawall

23.09 2016 в 16:49

Victimized: резолюцията в внесена от Великобритания и за тях си е съвсем уместна (макар че според мен едва ли ще е ефективна). Ако смяташ, че за нас е нужна друга резолюция, отнеси въпроса към нашите си велики лидери, ББ и Ердоган...

25665

1

Victimized

23.09 2016 в 16:09

Това ли измислиха великите ни лидери, е сега поне няма за какво да се притесняваме , понеже тука на първа линия (България/Гърция) терористите идват главно със самолети , така ще им пресечем пътя ,че да не могат да си тръгнат от тук .
Поздрави изроди такива !!!!!