Нова поредица сексуални нападения по Нова година в Австрия

ОFFNews 04 януари 2017 в 18:42 21264 2

Снимка hotelinnsbruck.com

Инсбрук.

Полицията в австрийския град Инсбрук е започнала разследване на невиждано много сексуални нападения в един ден. Става дума за новогодишната нощ, когато 25 хиляди души са излезли да посрещнат 2017 г. в центъра на града, предава АФП.

18 жени са подали оплакване, че са опипвани от група от десет млади мъже.

"Досега не се е случвало подобно нещо. Те са танцували сред жените и изведнъж са ги хващали за гърдите или са си пъхали ръцете между краката им. Заради събралото се множество е било трудно да се забележи и сигнализира какво се случва", заяви Ернст Кранебитер от полицията в града.

Според него заподозрените са млади момчета на около 18-20 години.

Посегателствата идват година, след като стотици жени бяха нападнати сексуално от групи мъже с предимно арабска или северноафриканска външност в германския град Кьолн, както и в австрийската столица. Тогава властите в Германия нарочно не съобщиха за огромния брой тормозени жени, но скандалът в социалните мрежи принуди полицията да обяви данните няколко дни след Нова година.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13350

2

torbalancho

04.01 2017 в 20:55

Тъй де, трябва да се работи за приръста на населението на Европа. :))))
Ама 18 годишни, много старички бе, на вас ви трябват по-младички.. 12-13 годишни, а пък ако има и басейн, охооо, котьо... :)))))))))