Намериха тялото на един от загиналите на борда на руския самолет

OFFNews 25 декември 2016 в 11:19 8151 0

Тялото на загинал и документите на журналист от Первий канал са намерени на мястото на падане на руския самолет Ту-154. Това съобщи ТАСС, позовавайки се на източник от силите за сигурност.

„На мястото на падане на самолета Ту-154 в Черно море е открито тялото на един загинал, както и документи на журналист от Первий канал“, казва източникът.

Тялото на загиналия е качено на борда на спасителен кораб, потвърди говорителят на Министерство на отбраната на Русия генерал-майор Игор Конашенков.

„На 6 км от бреговата линия на Сочи е намерено тяло на загинал в резултат на катастрофата на самолета Ту-154 на Министерство на отбраната на Русия. Тялото е качено на борда на спасителен кораб“, каза той.

Според информацията от руските медии трима журналисти от руския Первий канал са били на борда на падналия в Черно море.

„Кореспондентът Дмитрий Рунков, операторът Вадим Денисов и Александър Сойдов - звукооператор в Первий канал, са били на борда на самолета“, каза говорителят на държавната медия Лариса Кримова.

Снимачният екип е бил дежурен.

„Винаги остава по една група на дежурство. Това беше внезапно, непланирано повикване“, допълва тя.

Освен това от спасителните служби съобщават, че снимачен екип на телевизия „Звезда“ също е бил в самолета.

„В списъка на пътниците фигурират трима души, записани като членове на редакцията на телевизия „Звезда“. Това е снимачен екип“, казва източникът на ТАСС. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови