Меркел: Да предотвратим това други държави да последват Великобритания

OFFNews 27 юни 2016 в 13:33 3840 8

Необходимо е да се вземат мерки, с които да се спрат други държави да последват примера на Великобритания за излизане от Европейския съюз, твърди германският канцлер Ангела Меркел. 

Според двама неназовани съпартийци на Меркел, цитирани от Ройтерс, тя се е обърнала с подобна насока към борда на Християндемократическия съюз.

Двамата християндемократи споделят, че по думите на канцлера на международните финансови пазари има опасения, че ЕС не е управляем след излизането на Великобритания.

Лидерът на Германия отбелязва, че не е правилният момент за бързо задълбочаване на взаимоотношенията между страни от еврозоната. Вместо това фокусът на съюза трябва да е върху защита на границите, вътрешната сигурност и създаването на работни места.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

6

Victimized

27.06 2016 в 15:22

На баба ви Меркел и е ясно , че няма да повторят в управлението . В общи линии целия им последен мандат , беше буквално като за последно . Тъжното е , че има един документ , под който всеки Канцлер който е избран и иска да встъпи в длъжност трябва да се подпише под него , той е основан в края на 40-те години на миналия век и точно и ясно определя как Германия не е държава със собствен суверенитет , а е длъжна да се съобразява все още със победителите от войната .....

12319

3

Чичо ви

27.06 2016 в 13:48

Нема "не искам",трябват баламурници да вършат за малко пари мръсната ни работа,да купуват стоките ни,нищо че нямат нужда от тях или биха могли да си ги произведат сами (ако им позволим де),а запустелите им и обезлюдени територии ще служат за буферна зона между нас и лощия Путин.Така че нема мърдане,ЕС forever, yeah!!!

29585

1

Izalina

27.06 2016 в 13:39

Ако ше са като мерките, които трябваше да овладеят инвазията от "бежанци", аман ви е работата по спасяването и управлението на ЕС