Комици заблудиха Елтън Джон: реши, че е говорил с Путин и обеща да отиде на гей парад

OFFNews 17 септември 2015 в 15:31 5731 11

Снимка РИА Новости

Руските комици Владимир Краснов и Алексей Столяров се обадили на британския певец Елтън Джон, като се престорили на Владимир Путин.

В интервю за Би Би Си певецът казва, че разговарял с руския президент за правата на ЛГБТ-обществото в Русия и обявил, че иска да се срещне лично с Путин, за да обсъдят темата.

По време на разговора той толкова се трогнал от "вниманието", че даже обещал на "Путин" да отиде на гей парада в Москва през ноември.

По-късно Елтън Джон благодари и в Instagram на Путин за обаждането по телефона.

„Благодаря на президента Владимир Путин за това, че се свърза с мен днес и поговорихме по телефона. Чакам среща лице в лице, за да обсъдим въпросите за равенството на представителите на ЛГБТ“, написа британският певец.

Говорителят на Путин Дмитрий Песков отрече да е имало такъв разговор.

Скептиците веднага побързаха да се усъмнят в съществуването на телефонния разговор, а днес се оказа, че те на практика са били прави, след като Краснов и Столяров признаха за шегата.

Той веднага повярва и не се усъмни изобщо. Беше много щастлив от разговора. Каза, че това обаждане му е оправило деня и за него е много приятно да си поговори с един от най-влиятелните хора в света, каза в интервю за радио Baltkom Владимир Краснов.

Комикът обясни, че през последната година с колегата му Алексей Столяров са провели много такива шегаджийски разговори, включително с представители на украинското правителство и с президента на Беларус Александър Лукашенко.

Чухме, че Елтън Джон се е срещнал с Порошенко и че иска да се срещне и с Путин и използвахме повода, за да разберем какво би казал Елтън Джон на Путин при един такъв разговор. Аз играх ролята на Владимир Путин, а моят колега Алексей, който организира целия разговор, се престори на говорителя на Путин Дмитрий Песков. Той превеждаше от английски на руски и обратно, посочи Краснов.

Смешното е, че ние не се занимаваме с пародии. Разчитахме на ефекта на изненадата. Алексей стоеше по-близо до микрофона, а аз по-далече, за да не се чува много добре моят глас, тъй като гласът на Путин е добре известен, разказа комикът.

По време на разговора Елтън Джон казва, че би отишъл на гей парад в Москва, ако Путин го покани. 

След като комиците обясниха какво се е случило Елтън Джон написа в Instagram, че шегите са забавни, но все още се надява да разговаря с Владимир Путин.

"Шегите са забавни. Но хомофобията никога не е забавна. Обичам Русия и моето предложение за разговор с президента Путин за правата на ЛГБТ все още е в сила. Винаги ще заставам на страната на тези, които са унижавани дискриминирани. Ако този злощастен инцидент е помогнал този изключително важен въпрос да се окаже под светлините на прожекторите, тогава съм щастлив, че с мен са се пошегували", написа певецът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!